Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parken
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Het overzicht op van de stranden en parkeert. Naturizm

  Alushta situeert door de natuurlijke wijze arenaceous stranden van het donker slantsevogo zand, zeer snel stookte en salutary. Naar hem in verschillende afmeting zijn admixed van ook natuurlijke otlozheniya ondiepe steengruis - okatannye door kameshki diameter tot toe 2 cm van vulkanicheskikh rassen en malm grijse en roodachtige toonen-wiegen. Helaas, deze stranden het is noodzakelijk om kunstmatig van het rotsblok - van okatannykh Stones tot toe 10 cm diameter aan te vullen. Op de kapen, waar machtige golven ritme met vernietigende macht, hen kunnen te weer stellen zich tegen slechts stenig khaosy van de conglomerations van mnogotonnykh rotsblokken (het ruime karkas van alpene rassen) van en rotsblokken - zo naam ruimere okatannye Stones.

  Typisch strand Large Alushty algemeen heeft beton volnolomy verdraaiing vandaan in de zee, dikwijls meerdere schilderachtige rotsblokken of rotsblokken in waterhoudend. Hoger boven het strand resideert beton waterkering, en maar meteen erover hellingen van de bergen van tavricheskikh slantsev, van alpen ras manende sloenyi koek van malm-rotsen en dicht cabined klei. Met betrekking tot deze hellingen mengsel kiparisy en andere exotische planten. Om de bungalows van het patriciaat en creatief elite XIX, zij zullen luxueuze parken, maar evenmin vormen dan niet slechter (slechts pomolozhe) en beplanting om modern zdravnits. En omdat natuurlijke voorwaardes zijn alle gelijke dichtbegroeid naar Sredizemnomoriu, vechnozelenye planten verbreiden en samosevom, zodat parken draaien zich in natuurlijke begroeiing. Vele parken zdravnits Large Alushty gemakkelijk van de toegang en voor postoronnikh.

  Vostochnee Alushty natuur als vroeg als wedervaart tekort vlagi en begroeiing is niet zo luxueus, zato er van meere uitgebreidheid, ja en stranden, in het algemeen vrij.

  Meer in dit deel van vakantieoord en stranden, waar baden en bruine naakt. Hoewel ambtshalve van de stranden voor naturistov (nudistov) wordt niet onderkennen, hun aanzijn riznaetsya langgeleden, en nu zelfs is advertized door vele zdravnitsami en kampeerterreinen. Naar naar het oosten van Alushty zodanig strand resideert tenslotte stranden zdravnits, niet doezzhaya Naar het oosten ellingov. In de west - dit meerdere de cellen van de stranden nedostroennogo pansionata in Hemelsblauwe.

  Naturizm is cultuur met agelong tradities, wordt niet verkleind slechts om golyshom te baden en vergt bepaalde kennissen en correctheden:

  • Naturisty bevinden zich niet op stedelijke stranden, en met betrekking tot hun boorden, er niet zo geschikt, maar maloliudno. De meest aantrekkelijk stenig khaosy;
  • In de conversatie met naakte persoon (of ongedeeld groet) moet hem in de ogen saneren. Wordt zdorovatsya geadministreerd en om vaarwel met buren (zelfs onbekend) met betrekking tot nudistskomu strand te doen een bod;
  • Foto - en videosemka niet geoorloofd, met uitzondering speciaal reportazhei en slechts van de toestemming die, die erin participeert;
  • Uw uitbundigheid maar meteen worden afgeholpen van wash niet sunburnt bef zal wreed uw organizmom - leder beneden badende kostuum elk meer zacht getuchtigd worden. Wat jullie als vroeg als fruitten in andere plaatsen slechts usypit uw waakzaamheid aan. Beneden directe zonnestraalen zachte onderdelen kunnen worden niet meer van 15 minuten, iedere dag voegend ponemnogu gehouden. Neem in de rekening whereat en tijdperk in waterhoudend;
  • Naturizm dit anders en egards naar de natuur, alsmede naar omringend - wordt musorit niet geadministreerd, luid om door te slaan, om de samenleving door te drijven, over het algemeen om ons eigen aandacht te activeren.

  Volgende pagina (2/2) Cлedующaя ctрaнhca

  Datum van de ruchtbaarmaking: 28/03/2005
  Wordt gelezen: 26296 tijdperken


  Complementarily op dit thema:

  De gezondheid armory
  Eerst zonnebarnd en de keuze van het strand
  Zekerheid
  Gevaarlijke planten en beest