Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parken
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  caнatoрhй 'Kрыm', Aлушta, Kрыm

  Primorskii vakantieoord Partenit (voormalige Frunzenskoe) - van zhemchuzhina Het zuiden kustlijn van de Krim is in staat-gesitueerd in 59 km van Simferopol, ongeveer van posredine kust tussen Alushtoi en Jalta

  Schilderachtige vallei, bij wie bevindt zich bebouwde kom, reliably ukrytyi van de noord door de muur van de bergen (Babugan-yaila), van het zuiden omyvaetsya door de hartelijke wateren van Zwarte zee. Bergen en zee grote invloed hebben op de vallei klimaat. Hier volop zonnen in de zomer van en matig breezily in de winter van. Zomer continueert alles behalve 5 maanden en nooit brengt tijdperk znoinym, zijnde verschuldigd naar marinier brizam doend dukhotu door. Met betrekking tot boel zonne uur (2300 in jaar) Partenit loopt het aantal van beste kuuroorden CIS binnen. Annualized temperatuur - of+13 graden, badend seizoen voorgaanden van De mei met betrekking tot September-oktober.

  IN Partenitskoi vallei op podnozhia Doorstaan-berg op somom de kustlijn van de zee bevindt zich een van beste kuuroorden - 'de Krim". Dit klimaticheskaya zdravnitsa obshcheterapevticheskogo profiel, waar de ziektes genezen van de orgelen van de adem van netuberkuleznogo beschikking, van de orgelen krovoobrashcheniya, van de functionele geestesstoornis van de zenuwgestel.

  Kuuroord situeert door ruime moderne geneeskrachtige basis, waar houdend rust kan physiotherapeutic procedures verstrijken, gryazelechenie, om de consultaties van doktoren-deskundigen te winnen: Ginekologa, LORA, okulista, stomatologa, psychotherapist.

  Er is ook rentgenkabinet, UZI, hooogte kamer. In winterachtige tijdperk in de kuuroord werken als vloeien met podogretoi zout water samen. Voor die, die doet LFK, op de seconde verdieping van het gebouw bevinden zich sportzaly.

  Kuuroord verschaffenen ruim en diversified nomernoi fonds incluis, 2-3-4-indigeen nummers met complete en gedeeltelijke gerieven, alsmede nummers-liuxy. Consistent met en diverse prijs voor de bewoning erin.

  Op de territorium zdravnitsy bevindt zich ruime sporten complex incluis in ons vier badmintonnen stekken, twee tennisnykh korta, hal voor de wedstrijd in de tafel tennis, van twee ontluiken en krytuiu voleibolnykh stek, alsmede gimnasticheskii dorp met treinende simulatoren voor het verlof van de afwezigheid strikt van rekeningen diende in de behandeling van de ziektes van peripheric zenuwgestel en lager-dvigatelnogo gereedschap toe.

  De kuuroord trots is het luxueuze park, best op Alushtinskom kust. Hier infiltreren geen koude toeloopen van de lucht, hier hartelijke zuidoostelijke winden regeren. In hoe laat van jaar jullie hier gekomene - zullen niet zelen middellandse zee subtropikov aantreffen.

  caнatoрhй 'Kрыm', Aлушta, Kрыmcaнatoрhй 'Kрыm', Aлушta, Kрыmcaнatoрhй 'Kрыm', Aлушta, Kрыm

  Op de kust bevinden zich blagoustroennye stranden. Er is de indienstneming buiten de boten, katerov, van waterige fietsen, van de munitie voor de onderzeeboot zeil.

  Ruime betekenis naar ordenend van recreatie houdend rust wordt betaald. Naar hun diensten, bestaan kleine gezellige kinder dorp, zoougolok, zomer kinoteatr, van openstelen en gesloten tantsevalnye stek, parikmakherskie, boekerij, cafe en winkels, In de kuuroorden worden excursies met betrekking tot Het zuiden kustlijn van de Krim geordend. IN Partenit zakhodyat progulochnye katera en jachten, waarover kunnen worden gepleegd fascinerend tours mee IUBK. Zo, vrienden, als jullie beslisten om tijdperk in een van beste kuuroorden ING uit te voeren, om te houden rust, en naar bolster boven de gezondheid, wij te wachten staan jullie in De centrale Militaire Kuuroord VAN MO Oekraine 'de Krim".

  Titel:
  Kuuroord 'de Krim"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Jalta, pgt. Partenit
  Voed:
  Trekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  10
  Infrastructuur:
  Doellat, kinoteatr, winkel, parikmakherskaya, exkursionnoe bureau, tantsploshchadka, strand bestelde, de indienstneming buiten waterige ski's, van de slede, vindserfing, auto-park.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  7 dagen
  14 dagen
  21 dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer chast.Ud.
  3-mestn. Nummer chast.Ud.
  4-mestn. Nummer chast.Ud.
  2-mestn. Nummer
  3-mestn. Nummer
  4-mestn. Nummer
  2-mestn. Liux
  3-mestn. Liux
  In verkleumder:
  Geesten, umyvalnik, toilet, televizor, koelkast.

  Datum van de ruchtbaarmaking: 05/08/2005
  Wordt gelezen: 9242 tijdperken


  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord '30 jaren oud van De oktober'
  Kuuroord 'Alushta'
  Kuuroord 'Albatros'
  Kuuroord 'Veteraan'
  Kuuroord 'Karasan'
  Kuuroord 'Marinier ugolok'
  Kuuroord 'Working Ugolok'
  Kuuroord 'Beroemdheid'
  Kuuroord 'Afgrond'

  © Ik-alushta.Com 2005 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, giperssylka op ik-alushta.Com Verplicht