Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Armory

  zdoroviaBolshaya Alushta - jaar-om het vakantieoord, en in ieder seizoen bestaan de amenities. En ieder component van de natuur kan jullie de tselitelnye mogelijkheden merken.

  Colnechnye baden verbeteren samochuvstvie en wil activize alle functies organizma, beter wordt de compositie van het bloed, versnelt van zazhivlenie wonden en schadelijke dieren. Leder wordt uitgestreken, slovno fatsoeneerde.

  Tijdsduur zonne siyaniya op onze kuuroorden verreweg overtreft hoogte Nitstsy, Sochi. Slechts in de hartelijk half van jaar - van De april met betrekking tot Oktober met betrekking tot een jaar durende deze zon svetit alles behalve 2 1000 uur, niet prikrytoe door de bewolking. Het is meer, dan naar Sochi voor alle jaar. Om in Large Alushte aan te fruiten, hoe dit noch verrassend, het is mogelijk en in de winter van, en in de december, en in andere winterachtige maanden door alle middelen brengt tijdperk twee weken met lichtende zon en hartelijke lucht door. Per het strand, vooral tussen stenig khaosov, bestaan bijzondere plaatsen welk op lokale bewoner heten "skovorodkami" - zij worden van vetra rondom verdedigd en slechts van het zuiden (daarover het en Zuiden kustlijn) worden zacht solnyshku opengesteld.

  Neem in de rekening daarover vesennie straalen (April-agg) doorplaatsing in het bijzonder lucht zuiveren, daarvandaan obgoret het is mogelijk zeer levend vlees - niet worden ingenomen!

  Het familielid vochtigheid van de lucht in de Krim alles behalve altijd en overal gering - hierin 65 - 80% (voor vergelijking: In De suiker lucht heeft vochtigheid kleiner 15%, in Tailande buiten 90%, tijdens de stortbaden - tot toe 100%), in ons zonder de moeilijkheid wordt zelfs in de vurigheid geademd.

  Alushtinskaya vallei - de meest roomy op Iuzhnoberezhe, hier nooit brengt tijdperk dushno door, op de avond zijn ventilering gorno-valleien strengelt, prinosya svezhaishii de lucht van agelong beechen wouden en alpen lugov gebied van het landschap belang.

  Chernomorskaya water vormt in zichzelf bijna alle de eerste beginselen van stelen Mendeleeva op, solevoi compositie zijn heeft behoorlijk wat generaal met solevym de compositie van het bloed en limfy persoon. Alle vitaale microelements - iod, bromine, fosfor en andere gelijk internalized in kupaniyakh hebben tegenover lederen overeen. Beter wordt de uitwisseling van de substanties, wordt hearted-sosudistaya en dykhatelnaya systemen, organizm zakalyaetsya gecoacht. Versus elk meere zuiden kuuroorden de wins in het Krim wat water algemeen niet van progrevaetsya hoger boven 24 graden Met en altijd dierlijke animo presenteert.

  De unieke uitwerking van elk badend - gidromassazh - op de zee maximum bereikt: Water de schroef dient aan het lichaam, aandrang vsenapravlennoe en peremenchivoe aan. In de motie in het water de rek van de spieren verreweg verbouwt, en leder wordt vyglazhennoi en barkhatistoi...

  Voor Large Alushty karkateristiek wisselen van de dagen met nauwelijks elk gegolfd - met zachte zee uit, en golf met "barashkami" - door de golven in 2-3 punt, wanneer en om niet gevaarlijk te baden, en zeer groot naar de plas op de golven - noch aantrekking met het dit worden niet vergeleken.

  In de baar zakhodit in de zee nader, dan met betrekking tot borst gevaarlijk. En in de storm tamelijk is eenvoudig pogulyat op het water en door podyshat bijzondere marinier door ongewoon nuttige spray's verzadigd.


  Volgende pagina (2/2) Cлedующaя ctрaнhca

  Datum van de ruchtbaarmaking: 28/03/2005
  Wordt gelezen: 4648 tijdperken


  Complementarily op dit thema:

  Het overzicht op van de stranden en parken. Naturizm
  Eerst zonnebarnd en de keuze van het strand
  Zekerheid
  Gevaarlijke planten en beest