Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Olympisch steunpunt en fitheid

  De Krim izdavna was basis voor de toebereiding van de atleten van alle Sovjet-unie naar Olympische wedstrijden, daarvandaan in voormalige jaren wordt de menigte van unieke sporten constructies en de scholen van olympisch reserv gebouwd. Tal van hen, incluis best en de meest populair in Ukraine Alushtinskaya olympische basis "Spartak", bevoorraden en nu uitstekende mogelijkheden voor de trainingen en de recreatie van atleten: Legkoatletov, bicyclers, futbolistov.

  De meest verzadigd diversified sportsooruzheniyami, op de hele, zijn Partenit en Alushta, en als om met betrekking tot departementale voorteken - van die zdravnitsy silovykh structuuren (De ministeries van Defensie en andere) te spreken.

  Olympisch steunpunt en fitheid.

  Amerikaans voetbal velden voor de heffingen en trainingen bevinden zich in Perevalnom, Alushte, Kutuzovke.

  Tennisnye korty bestaan van de zelve verschillende hoogte, voor internationaal turnirov alsmede voor amateur verlovingen, bijvoorbeeld, in vele zdravnitsakh ("Neva", De ministeries van Defensie in Alushte). Het is merkwaardig, wanneer zij bevinden zich in oeroude parken, bijvoorbeeld hoe op Het centrum van kinder kunst in Alushte.

  De hallen van de training simulatoren en fitheid-klaveren zijn zeer populair en verbreiden totaliter steden en ruime bebouwde komen, bestaan van staande groepering en uurlijks loon. In ruimere tapperijen en turbazakh de hallen bestaan van de training simulatoren en, frequente, de dorpen van de training simulatoren in de parken. In de kuuroorden training simulatoren maken deel uit van ozdorovitelnoi en geneeskrachtige programma's. Zij succesrijk worden door de diverse types van manuele behandeling, Finse taal saunoi, en door op de tijdperken en Russisch bathhouse aangevullen. Bathhouses en sauny voor kleine bedrijven (4-10 persoon) met bestaan ruimte en edy gebruikelijk in de tapperijen, turbazakh en sportkomplexakh.

  Zeer populair en povsemesten (zelfs in alpene dorpen) biljart, Russische en Amerikaan. Commercieel turniry worden in Alushte - pansionat "Krymskie Zori" gedraagd. En in de kuuroorden van Het ministerie van de Defensie van Oekraine door wat dat mirakel werden nauwelijks niet de meest oeroud (en geacht weerhouden!) Biliardnye de tafels van de agadic Moskou firma 'van "Karl Sholts" 1903 jaar. Gespeeld voor hen tsari en grote vorsten, om complex te zeggen, maar hier is eerst cosmonaut Iurii Gagarin doorgebrachte tijdperk in de kuuroord chastenko en liet omstreeks zichzelf de beste dingen van de heugenis.

  Door de volwasseneneducatie van en kinderen van 7 tot toe 16 jaren oud daivingu (te soppen beneden het water met aqualung) doen in Partenite en Alushte. Nabij prichalov en spasatelnykh haltes wordt indienstneming erbuit of frakht geordend: Motodeltaplanov, van de jachten, katerov, van waterige motor cycli, van parusnykh grondslagen, van de boten, van waterige fietsen, van vodolaznogo munitie. Jullie kunnen sleep voor katerom op paraplane, waterige ski's of op naduvnom plotike-banaan.

  Voor serieuze verlovingen door de inen het water levend naar de Krim better om ongedeeld teams welk tussen haakjes langs te komen en maken van jaar de per annum vele scholen van synchroone zeil, de klaveren van jeugdige mariners, marinier padvinders, sporten scholen en t. D.

  Competities en heffingen met betrekking tot pronkt en andere dansen - gebruikelijke materie. De meeste ruime competities - van de hoogte van chempionata wereld - worden in Partenite en in Alushte gedraagd. Populaire en estradnye dansen ook in de eerbewijs op diversified kinder festiviteiten, bijvoorbeeld, "Op zwarte zee" in kinder kamp "Kastel".

  Rusanov Igor
  Garmash Petr


  Datum van de ruchtbaarmaking: 28/03/2005
  Wordt gelezen: 3121 tijdperk


  Complementarily op dit thema:

  Alpene fiets en andere types catania met betrekking tot bezdorozhiu
  De kampen van de strijd lettere, yogi, rolevoe boetserend, militair toerisme
  Onderwijs en prikliuchencheskii toerisme
  Afgronden, grotten, wintersport
  Extremum cultuur, khip-khop en breik-dans