Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Een gebeten prais-vel

  Zin wordt door de indrukken omstreeks onze reis in Alushtu onderverdeeld. Omdat in diverse administratie geleggde-ontluiken in Het internet, zeer weinig informatie over prijzen die ik besliste om de rekening door de cijfers en prijzen (een gebeten prais-vel) te verdunnen.

  Ik wil beginnen met de zelve begon op welke wijze wij zaten in de trein.

  Wij karden vdvoem, zodat beslisten shikanut en ZWEDE namen. (Twee plaatsen in kupe, meteen op welke wijze kamer is). Maar meteen naar ons schonk naar de verklaring voor zapolneniya, niets uitgelegd, zodat wil het was noodzakelijk te martelen meisje-pogranichnika in Kharkov (dit was in 4 - 4,30 morgen).

  Voor de beddegoed betaald 70 strijken. (In platskarte het kosten 50rub. Of 7 grivnas). Provodnik vertaalt prijzen van de roebels in grivnas met betrekking tot koers 7 - 7,5 roebels voor grivna (voor het certificaat koers in Alushte 5,78 voor grivna, en in Jalta en Simferopol – 6,13 voor grivna). Om khot hoe-die om in de prijzen in te werken, alle kosten vermenigvuldigde van 6 (nam middelmaat koers).

  Voor het alles wordt aparte betaald aan, thee, suiker, koffie, filmkunst (en zodanig in DE ZWEDE bestaan) er is tijdschema van de prijzen. De keuze van de films zeer wordt tot toe 6-8 vullingen (in het algemeen thrillers en multiki voor kinderen en sovjete film pro oorlog) begrensd die bestaan op provodnika. Kost dit genoegen 35 roebels voor 1 film. Het is generaal, tamelijk goede, lucht-conditioner werken zodat op de avond werden koud beneden de deken, maar wanneer het loskoppelde, maar meteen werd dushno en verhit. Eerst tijdperk stopte in Belgorod - snel geworpen op ons en paspoorten door het uitzicht en afging, seconde tijdperk in Kharkov, er wasen slozhnei. Lang gestaan, in het eerst geval verstrekene ongedeeld zaglyanuli en ging af, zij lang geklopt naar ons in de deuren (wij preliminarily hen gesloten, weinig hetzij die...), Straks bedroegen lezen paspoorten af. Pro geld vroeg niet, slechts vroeg om in de verklaringen te schrijven, waarin wij edim, het is aanbevelenswaardig exact adres. Wij lang geprobeerd om toe te lichten die wij edim door savages van en exact adres zal niet, poosje op de plaats niet beslechtend aanleren. Op een evenwicht van ons ruggelingse, waarheid, wil het was noodzakelijk om te schrijven die wij aankleding naar namelijk in Alushtu.

  Zodra bedroeg Simferopol, naar ons maar meteen staal pristavat otvezti, waarin wij slechts willen wens. Tariff is aangewezen op de postzegel van de machine (tot toe Alushty 42 km)

  Onze starenkie de postzegels van de machines - 1,5 grivnas voor km.

  Machines ponovee, t.Door hem. Comfort pobolshe - 2 grivnas voor km.

  En inomarki met verheven comfort - 2,5 grivnas voor km.

  Wij voeren lorrie tot toe Alushty voor uit 12,6 grivnas voor dvoikh, waarheid, nemen anders voor de bagage, maar een gebeten... Karde 2ch 30min, met betrekking tot vurigheid (better machine nam). Erop ging op De autobus halte uit, sdali dingen in de bagage kamer en ging op zoek behuizing. Doorgebracht 3 uur (op de straat 35 graden in de afschaduwingen). In het eerst geval naar ons behuizing stelde voor 30$ (voor als het kan zogenoemd) zijn. Klein koridorchik, waar kost tafel en bord, verderop hygienisch direct toegankelijk (neplokhoi moet, maar ook minuscuul), latere kamer 2m op 2m met ene smalle sofa, zonder het windows met een verdieping-staand ventilyatorom zeggen. Van de zee 5 minuten peshkom van de berg, zodat te vergelden moeten zullen in de berg, maar wij hoe-die werden niet beslist (verwijzen droevige proshlogodnii ervaring) door. Op een evenwicht niets geschikte niet vernomen, wij vergolden op De autobus halte, er groot gedeelte die, die offreert behuizing of hoe anders er spreken de behuizing" "uitwisseling. Zelfde "Uitwisseling" er is ook op trolleibusnoi de haltes (van deze minuten 15 lopen van De autobus halte mee de straat Bitter onder naar de zee). Voorgesteld naar ons in het eerst geval appartement achter De autobus halte in altitudinal huis voor 15$, deze ongeveer 30 min van de zee, maar wij afgesproken op odnokomnatnuiu appartement zwenk-oplossing voor 25$, 15 min van de zee in dormitory voorstad. Goed kvartirka met ruime lojiei, televizor, losse hygienische direct toegankelijke, kookgelegenheid, koelkast, draaien zich-spelbepalend. Zin om te zeggen die alle kust zastroeno pansionatami, privesector resideert hoger boven en nader van de zee.

  Eerst onze shokom was wat praktisch alle stranden in Alushte betaald en behoren wat of pansionatu, van de benadering naar de zee praktisch niet. Allene plaats, waarin het is mogelijk was kosteloos worden – dit pirs gedelgd, maar er om in waterhoudend meerdere ontrievend af te stammen, in het water kan worden met betrekking tot touw geslagen en van het water erop gaan ook uit. Het is mogelijke natuurlijk was om tot toe Werker ugolka te arriveren, sprak die er ook vrijje stranden bestaan, maar iedere dag er niet naezdishsya. Besta stedelijk strand, rijstrook erop cost 3 grivnas. Naar de natie er nemerenno (dit anders zacht wordt naar) gezegd. Anders strand nabij de cab-rang van de schip en katerov, kost toegang op het strand 2 grivnas. Besta voorstel worden nabij de berg Aiu-dag, er kamenistyi strand, eerder zelfs van niet strand, en kamenistyi kustlijn gedelgd. Kosten van deze 60 grivnas van persoon, en dobiratsya tot toe het op katere 1ch 30min, badend van waar die 2 uur, en dan back in Alushtu.

  Zelve Alushta vuil, in de zee alsmaar flessen drijven, verschillende pakketten, ogryzki van nedoedennoi etenswaar, de handvaten van de sigaretten. Op pirse reuken als in het toilet (brr). In enkel parken van de landfill van garbage. Als op de waterkering anders hoe-die stalen, dan er waar niet uitstekend wegens lotkov met suvenirami, is eenvoudig van de opper van garbage met vliegt en overeenkomstige luchten. Ik moet zeggen die om huis, bij wie wij leefden (dit pyatietazhka) zeer puure, zhiltsy zelve worden gestald. Maar er waar niemand leeft niet, van garbage krab.

  Besta Internet cafe, het uur van Het internet kosten van – 12 grivnas, er is ook met betrekking tot 10 grivnas voor uur, het bewoont nabij de kerk (zijn noticeably van de vele plaatsen van de stad).

  Excursies waren en zeer diversified, maar in ook nog tijdperk alle gelijkaardig.

  Wij duurden op drie excursies (alle gelijk dorogovato) voort.

  Eerst – deze "AiuDag" of andere titel Beer-mountaing. Kosten 60 grivnas van persoon. Maar meteen zin om dat dit zelfs van niet excursie, en ongedeeld badend op wild strand te zeggen. Strand bevindt mij op de territorium van het gebied van het landschap belang, maar ook er ook dirtily (maar slechts aan land, tussen Stones) ik als vroeg als schreef hoger boven, wat er strand. Kater, waarover ons vezli, helemaal wordt voor perevoza mensen niet benoemd, anderhalf uur respectievelijk karen tot toe de plaats van badend, vysidet zeer moeilijk. Ons tijdens badend zastig regen, en wij gaven beneden regen terug. Tent, onbuigzaam met bovenst redde slechts tafel, voor welk wij seated. Zodat back, wij duurden katere alles nat en zamerzshie (op spinu groot gekwijld van de lucht en tent) voort. Nasmork en bekoel ik won eerlijk.

  Seconde excursie – deze Plantkundige tuinen, Lastochkino nest en Night Yalta. Kost de ze 50 grivnas van persoon plus, als zin in "Kaktusarii" anders 2 grivnas. Wij verlangden eenvoudige algemene excursie met betrekking tot Jalta (stad om) aan te treffen, maar zodanig zij maken niet. Ons waren gelukkig op de autobus. Het was interessant, prettig om in de afschaduwingen van de bomen in de vurigheid te staan. Exkursovod vertelde pro bomen en bosje, rastushchie in de tuin, zeer cognitief moet zeggen. In de autobus diverse volksoverleveringen vertelde. Naar ons zei die tot toe Lastochkinogo nest om niet lang van de berg te gaan, maar wil het bleek die om blij vandaan buiten te gaan, en dan consistent met om dit door middel van terug te geven. Maar alle gelijk prachtig. Naar de natie behoorlijk wat, allemaal zin worden gefotografeerd. Dan wil het was noodzakelijke poterpet, zato vensterramen prachtig werden gekregen. Jalta was voorgaand halthouden. In ons was anderhalf uur van vrijje tijdperk. Wij pokushali in Makdonaldse, en gingen om te lopen. Hoe naar ons vertelden, in Jalta geen stranden, mensen gaan om in diverse andere plaatsen te baden. Wij eerlijke om – promayalis alle dat tijdperk te zeggen. Zijn fotografeerde werd temnovato.

  Derde excursie – dit konnaya wandelweg op drie uur. Hier is na het het naar mij meer niets verlangde. Naar ons 30 minuten verteld, hoe moeten zitplaats corrigeren, om te karren, om (alle zich te beheersen die werd niet genodigd hebben niet, coney eiland ging zichzelf, van en evenmin controle werd niet genodigd hebben niet, ja hoor zij en was werden) niet beluisterd. Coney eiland is ongedeeld op zijn gemak ging. Zo reden wij anderhalf uur met betrekking tot vurigheid. Zend tot toe plas op, popili thee welk gaar meisje-provodnik en ging ook back. Volgende dag groot smachtte popa. Te gaan was pijnlijk. En voor deze wij uitkeerden 170 grivnas voor dvoikh (better b wij van huis verbleven).

  Met betrekking tot Alushte ook nog het is mogelijk pogulyat, als naar jullie interessante zelve stad, dostoprimechatelnosti bestaan, maar hen heel lang op zoek. Wij met de arbeid gevondene de toren van fortess "Aluston", ze was praktisch alle zastroena particulier postroikami, zodat te benaderen het het is mogelijk maar enerzijds. Bewoont ze op ul.15 April. Anders tank bestaan, het wij troffen over het algemeen per de avontuur aan, gelopen met betrekking tot randgebied Alushty (kaius, weten niet op wat straat het resideert). Het is better om met betrekking tot kleine straten, daarheen volk kleiner te gaan. Op zodanig straten, overigens, het is mogelijk podesheveli vruchten kopen.

  Te dineren in Alushte op een gemiddeld het is mogelijk op 40 grivnas (dit ongeveer 250r) op dvoikh met eerst, seconde en kompotom, van de prijs in alle cafe verschillend, zodat het is mogelijk en meer wordt doorgebracht. Met perekusami het is mogelijk helemaal dineren niet, overal iets bereiden. Op de markt perziken kosten 10-12 grivnas voor 1 kg (duurder dan in De moskou). Tortiki er zeer smakelijk, maar om beter van niet op de waterkering, en op de markt terzijde van kinoteatrom "Storm" er goedkoper (op de waterkering 7 gr te kopen. Voor de homp, en daarover brengen op de markt 4.50-5 gr.). Besta veldfles en kafeshki (cafe er in de meerderheid van). Waarheid, dienst er zeer eigenaardig (eerst bliuda heel lang te wachten moet, en brengen hen koude ...).

  Weersgesteldheid podkachala, komen te was zeer verhit, maar volgende dag was orkaan met regen en gradom. Na het het temperatuur verschiat tot toe 25 graden in de lommer, en dat zon was slechts in de dag eerst half. De waterhoudende temperatuur was 22-24 graad. Op een evenwicht, wanneer komen uit, vrode solnyshko, en poosje dokhodish tot toe strand, weersgesteldheid wijzigingen.

  Gelaten ook zeer mutorno. Cabby naar ons zeiden, om wij waren gereed naar 10 klok en verwachtte hem op straat, wij zo en maakten. Wij erop gingen poranshe op 20 minuten uit, prozhdav het 45 min en niet dozhdavshis, ving andere taxi (de tijdperk van ons bijzonder pojimalo) op. Voor 100 grivnas arriveerde voor 1chas 10min tot toe Simferopol (met eerst wij afgesproken voor 80 grivnas). Gedineerd in Makdonaldse. (Het is voor vergelijking, als interessante BigMak er cost 8 grivnas). Back ging naar platskarte. In het rijtuig dushno, windows openen niet. Provodnitsy waren praktikantki (molodenkie devchonki), ontsteken zij lesten maar waarna op welke wijze wij verstreken beide landsgrenzen (vroegen op inzittenden), dit was ongeveer des avonds uur. Met betrekking tot dienstregeling wij moeten worden om in 11ch 17 min gekomen, maar op onze trein braken lokomotiv, en wij prostoyali in De serpukhov anderhalf uur aan. Op een evenwicht trein arriveerde slechts in 12ch 50min.


  Bedenker: Tatiana Naar, Moskou
  Wordt gesteld beschikbaar: 9 04 2009
  Wordt doorgekeken: 8 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Very Good  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]