Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Karasan. Met gedeeltelijke gerieven, t.Door hem. Met de kinkhoorn

  Had een overblijfsel in het nummer met gedeeltelijke gerieven, t.Door hem. Met de kinkhoorn.

  Pliusy:

  Beste kuuroord voor de behandeling van bronkho-pulmonary ziektes op IUBK. Zaakkundige en chutkii arts Inga Vasilevna Efimova. Solyanaya grot, aromaterapiya, ingalyatsiya, KUF lopen waarde putevki binnen. Voor aanvullende en zeer kleine voldoening gemakkelijk van de toegang masseren en galvanogryazi. De bibliothecaris van de kuuroord G. A. Lapaeva voor 30 jaren oud werkten exkursovodom op het trace Afgrond-karasan en in 2007 jaar boek schreef omstreeks Partenite en Raevskikh "Valley Devy" uit. Vergelijkenderwijs vrijje stranden. Zuiver zee. Uniek micro-klimaat, de grotste boel van sediments op IUBK. Uniek park N. steken N. Raevskim op het begin 19 eeuwen. Wegens de afwezigheid van vermaken (Karasan niet betaalde vrijbrief) - zeer kalme plaats.

  Minusy:

  In het nummer loopt lucht-conditioner weg. Whereat balkons van en venster zelfs op de avonden wordt ruim gesloten, t aangeraad aan.Naar. Lijfwacht naamwoordelijk (stileert slechts wetten omstreeks de berovingen) - van de nummers dingen verdween, en op de avonden met betrekking tot territorium geboren word rokery. Beschermer op de aanmelding dezhuril slechts door de dag. Verantwoordelijkheid voor de berovingen overheid draagt niet, en in de nummers lopen brandkasten weg. Ieder half een uur kamer rook vulde van de roken op de balkons van buren in. Op de verdieping van 20 nummert en 2 toilet alle uborshchitsa. Linnen bewoog niet te evenmin timen. In het lichaam naar de avond gestaane stabiele lucht kala, naar unitazam was verduiveld priblizitsya. Alle cabines dichtbij op de zwengel schuifsloten, naar kinderen buiten vleermuis Vandaar niet vybratsya. Met the times van de instandhouding in 2005 jaar verblevene brokene dushevye cabines, zarosshie duister pleseniu en geel otlozheniyami. Op natte tichel in dushevoi het is mogelijk was ubitsya. Wordt het enige centrale deel van park, t gestald.Door hem. Op de corpora, als zabresti podalshe - zal alle gelijke lucht kala voelen.

  In de sanatoriums van drie strand -, meubileerde door de paraplu's, novekhonkimi brindled lezhakami en van hout dorozhkami, - voor VIP-klanten (dependents en de vertrouwde directeuren van de kuuroord); Het overblijfsel respectievelijk de twee worden door de tenten en van hout lezhakami toegerust: Voor verblijvend in VIP-nummert, voor hen worden lezhaki in de afschaduwingen op alle langs het verblijf, seconde - voor eenvoudig smertnykh, zaplativshikh voor putevki van 40 tot toe 66 dollars in vierentwintig uren geadapteerd. Om zich te houden lezhak, noodzakelijke vstat doormidden zesde en alle dag het karaulit van de zelfde strazhdushchikh, t bezig.Naar. Lezhakov in de afschaduwingen van alle 50 fragmenten. Het niet verbaast zich die wij obgoreli. De stranden van de kuuroord worden door de toiletten en razdevalkami niet toegerust. Alleen razdevalka op alle kust was in zodanig toestand welk priyatnee was pereodetsya in het bosje. En belangrijkste, kuuroord bevindt zich in 2,5 kilometers onder met betrekking tot serpantinu van het trace, maar heeft geen eigen transport. Om te kaartjes kopen op marshrutku, van node worden met betrekking tot serpantinu omstreeks 2 km getild. In naburige kuuroord Afgrond. Waarheid, kan worden veroorzaakt taxi tot toe Alushty voor 350 strijken. Voor vergelijking - excursie van Alushty in Karasan met proezdom er en back zal stileren 300 strijken. Achter vermaken ook ging in De afgrond, t.Naar. In Karasane bestaan slechts brokene tennisnyi tafel. Wordt gesuggereerd de wijde keuze van de excursies met betrekking tot dichtstbijzijnd dostoprimechatelnostyam in de autobussen zonder de lucht-conditioners met betrekking tot gemiddelde prijs in 750-1000 strijken. Voor het diner makelij dor rantsoen is een canned etenswaar met het sap.


  Bedenker: 2008
  Wordt gesteld beschikbaar: 7 28 2008
  Wordt doorgekeken: 14 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Best  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]