Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Marinier-ugolok. In de prijsopgave-steeept

  "Sanatoriii" namelijk in de prijsopgave-kentekenen "Marinier ugolok", en dit als vroeg als waarheid in de zelve beeindigen van de waterkering, naar dobiratsya jullie zullen zelve van de kostuum-gevallen alle voorstellen-die 2 km met betrekking tot 35 gradusnoi vurigheid. Dienst nul, in de nummers oud sovkovye krovatki, obsharpannyi folterde om de plaats obitaniya lenoleum te verlaten. Beneden de plinten razmeshchiutsya uw buren en soratniki met betrekking tot recreatie sverchki en kakkerlakken, zodat omstreeks sterke gezonde slaap niet wensdroom, worden geduld door de faciliteit van de insecten opgepot en snotvornym, naar jullie zelve het zal van node in het nummer om gesar van deze vrienden zich te gedragen.

  Als geest hose, en erbij dogadaites waar stekaet vodanavernoe in slivnoe opening, ok waar die jullie blunder, het feit is niet die slivnoe opening alle seks, gat temidden san knooppunt, zodat zwembad jullie hebben beneden de voeten alle tijdperk zelfs op de por slechts in sapozhkakh en morgen vstav met prosonia niet vergeten zich of uw nozhki zullen mokrenkimi.

  Lucht-conditioner, alstublieft werkt op welke wijze straat compressor of vliegtuig, waarheid die khot vliegt, van en de resultaten van het werk van deze samenklontering beneden poetichnym titelen Saturnus natuurlijk op aglitskom taal verzaken.

  En in de nummers verhevene komfortnosti de knappe hoofden van de eigenaren van de kuuroord dogadalis om kompressornye bloc ok natuurlijk in de kelder te verstrakken, en in het insluitsel uw nummer vult divnymi door de fragrances van krymskoi natuur, podvalnoi zijn onderdeel, en de luchten van edele pleseni gniiushchego kelder met prokhladoi.

  Linnen naar jullie pomenyaiut, misschien, maar zapravlyat zelve. Om pridut in het nummer in te sluiten, maar uur in 8 morgen of wanneer zal naar suitably personeel, maar kan en zal niet komen in - algemeen dit beschouwen dag regelde.

  In de toegang in de veldfles herdenken oud sovetstkii obshchepit van daaromheen koloritom, stoyanie beneden de deuren, dienst compleet rastoropnosti (eerder jullie ubralis en wat over het algemeen priperlis), vergatene izzhoga, slecht pomytaya posuda, koppen met verhite thee (hoogstens verhit, zavarennym op maandag zonder de hengsels. Raznoobrazneishee menu van ogurtsov ondiep nashinkovannoi kool en kefira ernaar (afschuwelijke slaap gastroenterologii), de top van kulinarnogo kunst kotlety van de ui, hoe zodanig het is mogelijke smastryachit ik weet niet, brink pokrytye gemakkelijke pleseniu perziken en vruchten (in ju, waarin hen vernamen), brood "nauwelijks" verkoolde, makaronnye producten in de vorm aangeplakt komochka primostyatsya op uw tarelochke met zout ogurchikom vis in tomatnom souse naar en zapit alle jullie zullen molochkom opperen.

  Als vrij toetje - viral infektsiiya 39 temperatuur, van nemytoi posudy op de half van de kuuroord (die verbergt better gaat geheim).

  Wij vergaten ons die in de kuuroorden, zin polechitsya, ok het is mogelijke manuele behandeling naar jullie zullen, van de minuten voor maken 5. Solyanuiu colliery of aromaterapiiu in geneeskrachtig lichaam in 3 km van jullie, als doidete met betrekking tot vurigheid. Khalatik naar jullie, wat schade, gisteren waren en vandaag uvy-met, en alles brine en fragrances jullie hebben op de kleren, kuifen obuvi, maar anderse terugweg in uw oorspronkelijke lichaam, deze arts noemt zonne-antenne baden basis behandeling. Te beschouwen jullie zullen hoe op de idioot, zo op ons aantroffen, wij eerst die in zodanig dal kwam voor alle istoriiusanatoriya (ok blin nieuwsgierigheid niet ondeugd).

  Ok en als jullie hebben zabolit hoofd of temperatuur, kost niet raschityvat zelfs gradusnik (en at een gloren jullie het uvezete aaneen en op krymskoi land zal gradusnikom kleinere, misschien zij erin in rood boek) worden. Omstreeks de drugs en toespraken geen waarin deze jullie aptechku eerste hulp vergat zich (dishevelledly deze jullie) Paratsetamol en aspirine arts beschouwt door de antibiotica, en zal jullie pomazat zelenkoi of iodom presenteren, als zullen, smachtend deel van lichaam ok en natuurlijk zonne baden vernemen.

  Strand ook polusmyt maar deze zodanig gering wijziging, het is mogelijk lezhachki chasika in 4 morgen op vrije voeten bezeten, als dit maakte niet iemand ander.

  Alle mijn verwijzingen worden op de echte evenementen van de zomer 2007 jaar eerst gevonden en seconde naam van de helden worden niet veranderd.


  Bedenker: Andrei
  Wordt gesteld beschikbaar: 7 31 2007
  Wordt doorgekeken: 11 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Top of All  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]