Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Betreffende de bedaard en kalme stad

  Alushta - betreffende de bedaard en kalme stad. Daarentegen, in het vakantieoord seizoen, en hier houdende rust zee. In zabitykh kafeshkakh op de waterkering wil niet, daarvandaan is blij behoorlijk wat gelopen en ademde door marine lucht.

  Door het eind van de dag bedded dingen in de rugzakken, de tegenwoordigheid lazen van het alles noodzakelijk af, gekocht van de producten, en werden in de bergen doorgestuurd.

  OMSTREEKS de Krim schrijven behoorlijk wat. Maar iedere vertelsel omstreeks hem uniek en van niet lijkend op naar andere een of anders. Daarvandaan besliste en ik moet onze recreatie in de Krim en campagne in de bergen deze zomer beschrijven.

  Ik behoorlijk wat ging, behoorlijk wat trof. Povidal de half van Europa en behoorlijk wat waar tijdperk bracht in Azie door. Maar meer geregeld bezoeken dit waren zogenaamde "culturele reiz'en, wanneer van node was om naar het ernstige tijdschema van de bewegingen voor te tvloeien, en liggen niet achter van klassikaal achter.

  En verlangde eenvoudig om te verslappen en om alle in het genoegen te doen. En niet huizen op de sofa, en zo, om met het nut voor de geest en lichaam.

  Herdachten de jeugdige campagnes naar de Krim en begrepen - deze beste variant in dit geval. Omdat in de Krim bestaan allemaal - en zonne stranden, en blauwe zee, en bergen, en dikke begroeiing en ... In het algemeen alle, wat in dat moment wenste mijn geest toe.

  Zo, ons, edinomyshlennikov, sobralos zes persoon. Alle verschillend met betrekking tot broodwinning en dichtbij met betrekking tot animo. Waren en starters in de campagnes - meisjes, daarvandaan beslisten niets ingewikkeld trachten niet, eenvoudig om op beroemdheid te houden rust, en vdovol om met de natuur te communiceren. Zo, gezeten in de trein, bedroeg Simferopol, Vandaar - marshrutkoi op Alushtu. Hier besliste op drie dagen om en poplyazhitsya uit te scheiden met. Deed particulier appartement - af en dichtbij liep strand door. Ik denk, kost niet om de eigenaardigheden van plyazhnogo recreatie te beschrijven, maar van de zee kreeg de zee van het genoegen.

  En door de avond liep met betrekking tot stad. Alushta - vergelijkenderwijs stille en kalme stad. Hoewel in het vakantieoord seizoen en hier houdend rust groot gedeelte. Zodat naar de zitplaats in zabitykh kafeshkakh op de waterkering wil niet. Meer dikwijls eenvoudig liep en ademde door marine lucht. Door het eind van eergisteren bedded dingen in de rugzakken, opnieuw lazen tegenwoordigheid alle noodzakelijk af, van dokupili producten, door om morgen zonder de terugslag worden in de bergen doorgestuurd.

  Anderse huizen met de strijd-ervarene krymskimi traveler gecommuniceerd, beslisten om berg Kushkaya uit te varen. Hoe naar ons toelichtte, opbrengen zal zij ongedeeld en het kan worden voor een dagen gepleegd. Maar wij beslisten spoeden ons niet, en om genoegen op drie dagen te bespannen. Zo, van Alushty verhuizing met betrekking tot yaltinskomu rijweg, nader beknibbelen op Babugan. Ja, vergat zich om dat Kushkaya - een van apices Babugana te zeggen.

  Maar in het eerst geval wij beslisten om waterfall Golovkinskogo te schouwen. In het eerst geval mee de straat reed juist verleden bungalows, dan doorgegevene vbrod rechku en nader - tot toe tropinki, leidend tot waterfall. Naar ons zei die er om even te gaan. Maar wij nergens spoedden ons niet, op de tijdperken stopgezet poliubovatsya door omringende natuur en tot toe de waterfall getroffen van uur door drietal een of anders.

  Zelve waterfall ontpopte zich gering, maar cascade erover zeer knap, en over het algemeen plaats bevredigde, zich te verroeren vandaan Vandaar wil niet. Wij beslisten er om en perekusit te houden rust. Dan dvinulis in de terugweg, naar de rijweg op Babugan. Verdraaiing mee de straat, alsmaar verlangde om uit te scheiden met en worden geexamineerd - zo prachtig was om, en zodanig schilderachtige types geopend naar ons.

  Minovav, op welke wijze ons onderwezen, eerst lesnuiu casern, getroffene tot toe seconde. Hier was bron met drinkable water. En omdat wij tamelijk raakten vermoeid, en nader weg werd kruche, besliste door nu onze weg om te voleindigen en om er op nochevku te verblijven. Blij lang Werden geordend. Van niet alles vroeger ging in de campagnes, en die, die ging, als vroeg als tamelijk podrasteryali snorovku. Maar, daardoor algemene streven, alles werd naar nochevke en souper toebereid.

  Zal niet omstreeks posidelkakh op bonfire, dit, pozhalui, naar gewetene iedere toerist voorschrijven. En hier is op de avond komary slapen geknoeid izryadno. Hier is en eerst weglating werd ontdekken - van evenmin Defensie direct toegankelijk van komarov wij namen niet. Zodat vyspalis wij na een manier. Door de morgen alle umylis van de bron, en misnoegen van bessonnoi avond hoe door de hand brandde. Binnen het woord, lunchten wij als vroeg als in goed animo.

  Toeristen wij werden niet gediscplineerd, omdat nergens spoedden zich niet, daarvandaan zamelden lang in. En, tenslotte, dvinulis in de weg. Benuttende adresboeken en tekens, eerstdaags wenteelden rijweg af, onderweg minovali meerdere sedlovin, poliubovalis Tsyganskoi geacht welk eigenlijk is blijje steile afstamming. Nader cijfeerde obryvom na, en opzenden tot toe vysechennogo in de afgrond van de rijstrook welk Chertovoi noemen door de ladder.

  Minovav Chertovu ladder, wij als vroeg als waren op Babugane. En alvorens ons stonden laatst doel - worden op Kushkaya getild.

  Zijn top resideert op het hoogtepunt 1340 versmaaten overheen de zeespiegel. En wij door de schuld liubovalis door het type geopend Vandaar. Vooral prachtig smotrelsya type op de kaap Chamny-burun. Vdovol poliubovavshis, en bij elkaar de bewondering uitgesproken, besliste bijstere inktkoker om te houden rust. Gevondene geschikte plaats, bevond zich. En begrepen die nagulyali zichzelf "wrede hongerigheid". Wat handelswaar in ede tijdens de campagne - dit wat rugzakken worden allemaal gemakkelijker. En, omdat de terugweg was in de vooruitzicht onder die en over het algemeen alles was verreweg eenvoudiger. Hoewel afstamming in de bergen niet waarschijnlijk stedelijke wandelweg maant.

  Op de plaats van de avond cab-rang gearriveerd, besliste opnieuw hier toe halte. Door knapheid cirkelen, opnieuw bron door de toerbeurt. En, omdat toeristen wij onervaren, beslisten fouilleren niet van aanvullende avonturen (meisjes in het bijzonder op het dit aangedrongen).

  Half eergisteren wij voerden op de natuur, en dan dvinulis in de terugweg uit. En interessant die het meeste complex was om verbinding te verlaten. Wij afgesproken dat alles op ditmaal zal mobiele telefoons loskoppelen. En zo alle langs begeerd om oorspronkelijke op te roepen, om hoe materies op het werk aan te leren, ja en om te pochen alvorens collegae, drukke arbeid activiteit, een gebeten verlangde. Maar, tijdperken verleend woord die onttrok het. En slechts op de rijweg inbegrepen telefonen. Het is algemeen, zonder de avonturen wij haalden tot toe Simferopol in. En nader - trein en rijweg thuis. Sunburnt, otdokhnuvshie en pozdorovevshie, alle de terugweg wij prospali op de planken.


  Bedenker: Egor Fomin
  Wordt gesteld beschikbaar: 8 04 2009
  Wordt doorgekeken: 11 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Best  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]