Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Omstreeks Alushte. Stad aferistov, bandieten en speculanten

  De meeste gruwelijke stad van de Krim - deze Alushta!!! Stad aferistov, bandieten en speculanten!!!

  Naar ons bestaan met dan om voor 7 jaren oud van de reizen in de verschillende steden van de Krim te vergelijken. Iedere morgen omstreeks 4 uur morgen met betrekking tot chasnomu sector gaan voriugi en twitch voor dvernye hengsels. Als vergat deur te sluiten - 100 procent zal burgled en niet denken dat wil horen - ons chetvero geslapen, en ik ook nooit kon denken die wil niet horen die iemand lazit met betrekking tot appartement en met betrekking tot dingen. Milities zijn deze tot toe een plaats... Er zodanig sluipen gevallen dozijnen per etmaal, overigens in de kuuroorden ook. Knoop op de deur posudu op die b gremela en verschiat, als iemand in de deur of in het venster lezet, omdat helemaal van niet feit welk sloot deuren zal niet onthullen.

  Op de behuizing prijs skachet van 500 tot toe 200 grn. Voor een en gelijk appartement. Tussenpersonen lezut zo vermetel dat poosje niet zaoresh op alle gorlo - "ottsepites!!!"- Van de autobus halte niet uidesh. Als worden verbonden aan hen zullen behuizing kleinst mogelijke hoeveelheid op 100 grn per etmaal duurder hebben. Absolute gelatene mensen gaan achter en podslushivaiut die jullie behuizing ishchesh en renen alvorens jullie moeten mee de straat doorsturen en logementhouders vertelen die nu van hen pridesh behuizing naar - zien prijs maar meteen kleinst mogelijke hoeveelheid op 20 procent vyrostaet.

  In de behuizing noodzakelijk absoluut alles om - met het type alles behoorlijk te checken, veeleer dan lyazhesh op het bed okazheshsya op testaceous rooster en grondslagen, niet otkrutish kraan - zal maar zicht van verhit water of besta raeny waar water met betrekking tot klok, niet zaglyanesh in posudu - budesh om botte messen te hebben en obodranuiu teflonovuiu droppelende-pan (zelve misschien op zodanig yadoizluchaiushchei droppelende-pan zichzelf roosteren niet...)

  Producten met betrekking tot normale prijzen slechts in "Furshete" bijvoorbeeld podsolenchnoe boter er 8, 69 grn. En op "De zelve goedkope" markt 12 grn. Als tsenniki in larke worden niet uitgeschreven zal elk prijs voor het handelsartikel afhankelijk van uw zainteresovanosti oproepen. De seks van de stad noodzakelijk istoptat die b om zelf tweetal gewetensvole verkopers waar later slechts er om te vinden, doorgaans in Profesorskom ugolke, er en stranden elk meer zuiver te kopen.

  Vrij strand louter in Profesorskom ugolke - dostotochno neplokhoi, maar alle zamusoren door de handvaten, dank die khot zonder kukuruznykh en arbuznykh ogryzkov als in Jalta. Op sanatorskikh stranden elk meer-minder puur met betrekking tot 10 grn voor persoon en duurder.

  Van elk meer-minder twee alleen type van positieve momenten: In de zee was zuiver waterhoudend (afgezien van poslednogo dag - onbekend vanwaar apporteerde opper dryani incluis kakashki, garbage en meduzy) opnieuw taki aanslagen slechts Profesorskogo ugolka, omdat in het centrum over het algemeen stekaet in de zee afvalwater dakgoot welk lokale bewoner met de liefde naam "onze rechkoi")))) en een grote vele stranden welk verhuurt om plaats geenszins door napikhannoe mensen te vinden.

  Zelve stad vlakte en bestokovye fout ulochki - van evenmin gewoon centreren van evenmin park, de opper van de machines en zagazovanost lucht. Zo en verbleef onbegrijpelijk zachem om shlakbaum voor de voetganger gebied op de zee te verstrakken, en dan om er machine achter de machine - slechts te verzaken en maken die otskakivaesh van proletaiushchei machine (met betrekking tot de sensatie van hen er geboren word meer dan in het centrum)


  Bedenker: Gezin
  Wordt gesteld beschikbaar: 8 31 2009
  Wordt doorgekeken: 16 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Worst  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]