Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Losse indigeen 'hele-verkoop koopliede" indrukken vergalen omstreeks de stad

  Was in Alushte tegen het eind Juli 2008 g. Stad verkozen, quitte het zapushchenost kan niet groot om op van krastotu natuur en bergen te beinvloeden. Mensen behoorlijk wat, maar niet kritichno, plaatsen op vrije voeten op het strand te vinden het is mogelijk (en dan nader van ul. Bitter, van die plaatsen meer). Op het gebied van autobus halte ik, natuurlijk, selitsya adviseerde niet, benedenstad, ophef, dukhota, machines dymyat, vandaan buiten tot toe strand. In aan het werk ugolke verreweg priyatnei. Maar dit als vroeg als met betrekking tot mogelijkheden - dan better plaats is die meer waarde. Kosten van de producten het schijnt naar mij op sredne-krymskom hoogte (bijvoorbeeld, in de dorp Mezhvodnom op de west kust vruchten en grostes op de markt duurder, dan in Alushte). Plaatselijke inwoners, met welk maar meteen communiceerden (gastvrouw en het personeel van de tapperij, cabbies, de doktoren van alushtinskoi ziekenhuis - uvy, en ernaar zal het was noodzakelijk om) - zeer zegening te gelden en in meeste gevallen slechts goede indruk liet. Plyazhom kuuroord "Marinier ugolok" gebruikt kosteloos. Het is overigens, in platnosti stranden ik niets slecht tref niet - aan als koop putevku in de kuuroord/pansionat, toen voldoening voor het strand als vroeg als loopt zijn waarde binnen. En als karen door wild - nergens niet deneshsya, betalen aan apart, alle het meere geld voor toegang nemen zeer klein. Aantref, bijvoorbeeld, vuile vrijje maatschappelijke stranden in Chernomorske of gelijke Mezhvodnom - maar meteen zullen verschil zien.

  Zin om verschijning Egora (inwoner Alyshty te beantwoorden aan;).

  a) Pro garbage - estesvenno, in zodanig agglomeraat van mensen het altijd brengt tijdperk behoorlijk wat door. En proberen om urn voor garbage in aan het werk ugolke op het gebied van de overtocht van straten Komsomolskoi en Waterkering te vinden. Geen hen zijn er, net zo op vele andere straten. Of musornye dozen op De waterkering voor "Marine ugolkom" - ernaar voor 10 dagen naar musorovozka zo evenmin tijdperk en gekomen, en de opper van garbage was niet sootvestvuiushei.

  b) Op welke wijze op zoek nummers met betrekking tot 20 op.Door hem. In onbekende stad? Om met de kostuum-gevallen mee de straten, vysuv taal, poosje dit nummer voor 20 op te rennen.Door hem. Zal niet vernemen? Anyone zal verkleumder voor 20 op begunstigen.Door hem. Voor zelfde voor 100 op.Door hem. En als het geachte variant neemt, beduidt, goedkoop vernam niet (opperde niet). En over het algemeen, niet houden rust moet en op zoek rennen wat naar hem moet, en daarvoor moet rennen en om hem de diensten aan te bieden aan. En als naar jullie in uw supernomera niet rijdt klant - vinovat van niet het welk zo en kunnen niet tot toe jullie doiti, en jullie welk kunnen niet de nummers om te opperen.

  EN Waterkering straat in werker ugolke, waar "mengde in de opper van de machine, mensen...". Wat, ook priezzhie vynovaty, breakwater, ponaekhali, evenmin om, evenmin proekhat door te brengen? Of alle gelijke plaatselijke autoriteiten welk kunan niet tolkom niet handel en motie regelen?

  Daarvandaan moet vermanen niet houden rust, voor de rekening welk en leeft Alushta, en te werken - om straten te stallen, stranden, om dienst en t te regelen. D. En t. P. Stad erg goed, en zhal dat losse indigeen 'hele-verkoop koopliede" indrukken vergalen omstreeks hem.


  Bedenker: Pavel, Belgorod
  Wordt gesteld beschikbaar: 9 05 2009
  Wordt doorgekeken: 6 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Very Good  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]