Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Het is zodat er wij door niet langer voet.

  Hoe doen jullie doen.Ik wil worden door de indrukken omstreeks recreatie in Alushte onderverdeeld.Ik wil beginnen met betrekking tot orde.Ik en mijn vrouw, van nachitavshis slechte en goede verwijzingen omstreeks Alushte, alsnog beslisten er om te gaan.

  Simferopol bedragen, beginnen te begrijpen dat alles slechts begint.Naar jullie podbegaiut likhie Oekrainse vodily en offreren jullie, hoe snel dovezut jullie tot toe Alushty.Prijzen met bombiloi van 60 tot toe 80gr, of op marshrutke van 15 tot toe 20gr, en als jullie zuinig, van dan trollebus the times van oom lenina (motylyanie en prygane met betrekking tot kochkam jullie worden in de loop polutora uur) bevoorraden.

  En hier wordt in Alushtu gekomen.Op de autobus halte gestoken dingen in de bagage kamer en, van nachitavshis verwijzingen, gingen op zoek behuizing.Omdat stad wij neosobenno wisten, beslisten om terzijde de zeeen te gaan.Behuizing aanbod per de tree, knopen tablichki of zitplaats babulki met de voorstellen van commissioning van de kamers in de huizen op.Prijzen want zijn, deze losse geschiedenis.Wordt gemaakt indruk welk dat die bedraagt houden rust, buratino met het goud kliuchikom en ieder **** norovit het otnyat.

  Ik wil zeggen zo, schenk van in het algemeen kommunalki gesloten type.Deze kleine cabines op de prijs van 30 tot toe 50 ue in vierentwintig uren, bij wie maar bed, als wil is gelukkig, dan dvukhspalnaya; Kleerkast, nachtkastje en antediluviale tv met 3 programma's in de taal naar me onbegrijpelijke, splosh karakuli, en ene generaal voor alle hygienische direct toegankelijke en kookgelegenheid, en eten of in kafeshkakh met khrenovym dienst of nabij de komnatki op straat.

  En hier is pokhodiv in de loop 2,3 uur met betrekking tot ulochkam stad, abboldevshie van zhary en khozhdeniya boven en omlaag, vanwege lanshaft stad alpene, jullie hoe alpen kozel (ravninnaya ligging wordt) uitgesloten, kleinere wil het was van node naar ons moet op de autobus halte vergelden en om voordeel van de diensten sdeshnikh reeltorov welk op welke wijze haaien tolpyatsya nabij de spoorwegstation te nemen en offreren behuizing.

  Naar ons maar meteen podletela ushlaya **** en voorgesteld odnakomnatnuiu appartement, op welke wijze ze zei nedaleko van de zee.Naar de kies werd niet gekomen, verlangde pobystree om bagage te gooien, poest, om bad te accepteren en om te houden rust. Wij afgesproken. Ze ons beplantte in de machine en was gelukkig op de plaats.Gekomen en waarheid appartement was gebruikelijk. Savok, maar chistenkaya.Voor die geld welk wij schonken, op ruimer het is mogelijk was rekenen niet. Waarheid 5 verdieping en zonder de oppepper.Op eerst ons dit oefende niet.Maar, wanneer door de avond wij uitvoeren waterkering dat back teruggegeven ele levend (er van de minuten 50 lopen). Gedacht die voeten zullen hoe op strausov.Doidi ja wipen bed aan.

  Op de waterkering opper naar de natie, sfotkatsya het is onmogelijk.Door cirkelen apen welk zij vparivaiut, om jullie betaalden voor foto. Kafeshek behoorlijk wat, naar maar natie er alles behalve niet.Volgende verwijzing gelezen, pro die dat veldfles als te-thuis is eenvoudige fantastische, wij beslisten om terug te lopen. Naar de natie tma, van de plaatsen op vrije voeten niet.Alle met podnosami in de bediening lijnen en waar toe zitten?...Zodat werd perekusyvat snell fudom gekomen die yavlyalo soboi shaurma.

  Naschet zeeen niets slecht kunan niet zeggen.Zee en stranden, waarover wij gingen (op de oostkust) ons rekenden.Chistenkie, niet van de bychka en garbage.Payedly - 3 gr.

  Kleinere indrukken evenmin.2 weken voerden in Alushte, verstreken otstoino uit.Ging in Vorontsovskii paleis.Als naar-onze mening niets vreemd (in Pitere verreweg leukers (Petrodvorets)).Hoewel alles waren in de bewondering hiervan excursie. Verkozen anders in Semiize, in akvaparke.In zoological tuinieren, beneden Jalta.Ja en zelve Jalta naar ons scheen interesnee, dan Alushta.

  Het is zodat er wij door niet langer voet...


  Bedenker: Volodya, Moskou
  Wordt gesteld beschikbaar: 9 04 2009
  Wordt doorgekeken: 4 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Bad  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]