Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Alle die kreeg op 100%

  Nostalgiya met betrekking tot Alushte en de Krim martelde me als vroeg als van jaar drietal. In eerst tijdperk wij met de echtgenoot gingen er in bridal touren 10 jaren geleden, in tweede tijdperk - 6 jaren geleden.

  En hier is svershilos: Wij met girlfriend en kinderen reshchili om niet in Krasnodarskii boord (tweemaal isportivshii naar me recreatie alvine infektsiyami voor alle gezin), en naar de Krim te gaan!

  Mensen, nostalgiya gestorven als vroeg als op de tweede dag van onze verblijf in geachte Alushte!

  Krymchane die jullie maken met de rijkdom?! Waarom jullie zo minachten de prekrasneishii boord?! Wanneer er zal aanwezige Logementhouder schijnen?

  Zo, met betrekking tot orde:

  1. Stad - 3 van 10 punten. Alushta draaide zich in ruimer pomoiku! Alsmaar nagejaagde de luchten van razlagaiushchegosya garbage en afvalwater dakgoot. Met betrekking tot de boorden van de rijwegen - Stones boorden van plastikovykh flessen, van de pakketten, aliumin.Banok (zelfde schilderstuk op podezde naar Vorontsovskomu paleis, van polyane geest-relaasen, naar Lastochkinomu nest.). Ja, ik begrijp die houden rust groot gedeelte, niet alle hen worden opgevoed zodat zullen urn zoeken, om te verkwanselen garbage. Maar door de porie werd deze urn echte op zoek overheen meerdere verblijfplaats gekomen! Het is tevens, als in Anapa, Kabardinke, Gelenjike door de avond van de urn perepolneny die door de morgen niet later 6-7 uur als vroeg als alles wordt gestald. IN Alushte I dit trof niet. Zodanig sensatie welk dvornikov is ongedeeld bestaat niet!

  Behalve de lucht pomoek waren anderse en luchten fekalii: Stedelijk park is, waterkering. Toiletten (betaald, bio) vrode kosten, maar wanneer op kind schenen noodzakelijkheid om deze vestiging, wij naschitali 7 (te bezoeken!)Gesloten op ambarnye kastelen. En dit op de waterkering in 11 morgen. Zullen, maar in dit geval luchten - begenadigen als vroeg als niet wijnen houdend rust.

  Kosten van de behuizing, natuurlijk, hebbenen nog niet Krasnodarskii boord gepasseerd, maar als vroeg als niet klein (wij kamer deden in het appartement met de gastvrouw voor 30 op af.Door hem in vierentwintig uren). Appartement zwenk-oplossing - 55-60 op.Door hem.

  Van de winkels OMSTREEKS-omstreeks-goote populariteit benutt supermarkt "Furshet" (en-lya onze "Paterson"), maar campagnes erin voor mij werd zielsangst. Gewordene gewennene ik moet in het kasgeld afdeling met betrekking tot 30-40 minuten staan in de rij niet. Werd zaglyadyvat er aanstaander naar polunochi gekomen, door de toerbeurt geleefd.Prijzen voor wat in ons, assortiment bednee, maar naar de kies bestaan van wat, op prosrochennye en niet verse goederen niet naryvalas.

  Tel naar de vruchten die behoorlijk wat Turkse-griek-Spaans. Naieve houdende rust verkopers op de markten razvodyat aanneembaar die perziken met betrekking tot polkilo iedere en zelfde nektariny - indigeen, bakhchisaraiskie!. Ik lang gelachen. Plaatselijke vruchten het is mogelijk was te kopen slechts in de plaatsen van niet handel regelde, achter de markt territorium. Vinograd, goedkope en smakelijk, - op commerciele punten alushtinskogo sovkhoza op de waterkering.

  2. Zee - 9 punten van 10 mogelijk. Maximum verstrakte niet slechts daarvandaan die wij afgelegen naar het oosten strand pansionata "Slavutich" (ok voortduurden. 30 minuten van lopend van het centrum, 4 grivnas voor de toegang, kinderen - kosteloos). Noch plas, van evenmin garbage in het water zorgde niet evenmin tijdperk voor 13 dagen. Was ook niet van de handvaten op het strand. Voor het eerst (!!!) Met ruimere verrassing verrichtte, hoe rokende opstijgen naar de toegang op het strand, in speciaal bezworene plaatsen, om vykurit sigaret. Kunnen, als wij toewensen!

  Was niet op het strand van en bekommerend salesmen met pakhlavoi-trubochkami-kukuruzoi, hoewel met betrekking tot waterkering zij met het handelsartikel gingen.

  Naar de natie in de piek seizoen, natuurlijk, behoorlijk wat. Maar zelfs in8.30- 9,00 het is mogelijk was om plaats beneden de tent (naar ons dit dringend te bezetten: Wij belokozhie, snel obgoraem). Beslist eens te vinden strand poblizhe om onder te brengen, in het centrum, in 8 uur waren moet met betrekking tot 10 (geschonken!) Grivnas met volwassene en 5 grivnas voor jongen 8 jaren oud, naar de zitplaats praktisch beneden de ladder in de hoek op het strand van de kuuroord "Noordelijke dwina", ja en bodem naar ons er vond aardig niet - Stones, zarosshie door de algen.Niet langer om beslist, teruggegeven op Slavutich te experimenteren.

  3. Excursies (de indrukken van de mummie):

  - Alushtinskii aquarium en terrarium op trolleibusnom beugel - 10 wijst. Molodtsy jonge snuiters-exkursovody, werkers met betrekking tot ukhodu voor de beest een of anders. Het is prachtig, interessant, zuiveren en groomed beest. Zodanig rijke tentoonstelling, als in dit aquarium, ik trof niet nergens aan.

  - Akvapark "Almondy bosschage" - 9 wijst. Het is prachtige, compacte, tamelijk ruime keuze gorok, behoorlijk wat shezlongov, uitstekend bistro. Maar azhiotazh op de reservering werkkringen, davka op de toegang een gebetene geknoeide indruk. Om better op volledige dag (160 gr te gaan. Volwassene, 140 kinder kaartje).

  -Delfinarii in Partenite - 7 punten. Na gelenjixkogo afbeelding aanblik slabovato, slechte geluidsleer, woorden leidend zullen niet in tweeen nemen. Naar kinderen dolfijnen verkoos.

  - Excursie Lastochkino nest-vorontsovskii paleis (ordende) - 4 punt. Speet die ging op niet de motie af. Autobus - oud drebezzhashchii TOEGANG DEUR, exkursovoda niet hoorbaar. Op de schouwing Lastochki schonk naar 40 minuten, en er slechts doiti tot toe paleis het is mogelijk achter 15-20 snelle kinder tree.Door ine het algemeen dobezhali renen, werden gefotografeerd, vysunuv talen pribezhali naar de autobus en kreeg nagonyai voor lateness.Vorontsovskii park vrode proberen om te vertogen, maar als naar-goed het moet chistit van porosli en bureloma in vele plaatsen, instellen meer van de urnen en lavochek. Paleis en dvortsovyi exkursovod - 10 punten.

  - Ai-petri - 3 wijzen. Reed zelve.Naslushavshis zielsangsten pro davku op lagere halte kanatki, boven beslist worden marshrutkoi getild. Het is alle voor niets! Kinderen groot ukachalo op serpantine.Straks met half een uur kwam in ons. Andere dwaling - ging op morgen af, daarvandaan liep in de bewolking, van de panorama van Jalta was niet uitstekend. Zato regelde af bovenstaand om onweersbuien overheen Jalta te beschouwen. Na de wolk diner overheen de berg rasseeivaiutsya, deze wij straks aanleerden en troffen. De meeste benarde - deze wachtrij op de afstamming met betrekking tot kanatke: Mesivo van 400-500 persoon, evenmin wachtrij regelde, gestaan 2,5 uur. Op welke wijze ons met kinderen niet zadavili, zelve weten niet! Spustivshis in 14,30, met de verrassing ontdekte op de bodem wachtrij persoon van 50 op de kweken. Daarvandaan te karren advies - om na het diner in beide leden kanatkoi.

  - Polyana geest-relaasen - 8 punten. Naar kinderen het was interessant, maar in tweede timen zij dit om wil niet aan te treffen.

  - Zoological tuin - 10 punten. Gelijk pliusy, als op alushtinskogo aquarium Tevens, kan worden beest gevoed en om met onderhoudend khriushkami te communiceren. In ons in de stad fantastisch zoological tuinieren, maar naar ons alle gelijk verkozen yaltinskii. Te bedankt herbergt!

  - Grotten Pilletje en Emine-bair-khosar - 20 punten van 10 mogelijk. Kinderen na de reis op marshrutke met betrekking tot serpantinu met ons gingen niet, hen lieten met het huis gastvrouw. Indrukken volwassene - 1000 "Vau" timt! Zelfs kun niet sensaties beschrijven: Shok, vrees, bewondering, pang. Omstreeks deze excursie droomden 10 jaren oud en niet alle voor niets!!! Naar grote dank exkursovodam Vrouw van De pilletje en Dimochke van Emine-bair-khosar. Geletterde toespraak, de uitstekende kennis van het materieel, doordringend humor. Molodtsy! Deze indruk alle, die karde met ons in de autobus.

  Het is overigens, a propos van de autobus - gelijke gezang. Oud Ikarus, op welk op polputi de doos brak van de overbrengingen (!).Dankt god, gearriveerd levend.  Zo, conclusie. Karde naar de zee en zon, alle die kreeg op 100%. Voor 12 dagen troffen behoorlijk wat interessant (cm aan. Excursies zijn). Kwam gezond en als om otdokhnuvshimi te -presenteren. Maar deze goede indrukken zeer knoeit die negativ, omstreeks welk ik schreef hoger bovenstaand. Krymchane! Bemin de boord! Help naar hem opnieuw om te worden als eerder! Begrijp die mogelijkheden samoochishcheniya op de natuur nebezgranichny en eerlang jullie kunnen de belangrijkste rijkdom verliezen. Ik zeer bemin de Krim en naar mij was zhal om te schouwen die, op welke wijze jullie naar hem houden. Als geen geld op Municipal Authorities, obligate gering en middelmaat handel om prilegaiushchimi territoria (hoe in ons in de stad) toe te schouwen, roebel tuchtigen voor de vuiligheid op vaste territorium. Orden niet toeristen organiseerde in de plaatsen van de excursies bardak (deze ik pro Ai-petri) weggejaagd.Alles kan zijn maakte, als om te verlangen. En dan de Krim opnieuw zasiyaet hoe de meest fantastisch zhemchzhina op hel!


  Bedenker: Olga, Penza
  Wordt gesteld beschikbaar: 9 04 2009
  Wordt doorgekeken: 3 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Best  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]