Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Ob_Alushte. Door het alles adviseren!

  Alle hoi! Had een overblijfsel in Alushte met 27,08 met betrekking tot06.09, zin worden door de indrukken onderverdeeld.

  Poosje ging te treinen Moskou-simferopol gekocht van grivnas op 500 strijken aan, slechts om khvatilo op de rijweg in Alushtu.Op de spoorwegstation gezeten op mrshrutku voor 25 gr. Van persoon, hoewel gelezen die nabij Makdonalsa met betrekking tot 16 gr.( Latere buren zeiden die niet aangeraad zitten omlaag in marshrutki waar met de botte bijl zazyvaiut, en om podalshe door te brengen en zullen gemeentelijk) aantreffen.

  Op De autobus halte van ons chut niet sbili van de voeten babulki behuizing gesuggereerd. Maar wij beslisten om in Professorial ugolke te houden rust, en zodanig voorstel gedroeg maar. En wij voeren lorrie om variant (belangrijkste uit, kosteloos) te zien. Advies: Als jullie kwamen in eerst tijdperk (op welke wijze wij) better om "scheidend" mee te gaan met, om het variant te zien en zaodno worden verstreken en zelve om voorstellen te zien. Zo maakten wij en. Op Glazkritskogo alles behalve per huis was tablichka 'all behuizing", slechts kies op de prijzen opgeven. Maar op een evenwicht pobrodiv nog kwam op oorspronkelijke blauwdruk terug. Deed kamer voor 20 op af.Door hem. In vierentwintig uren, bedaard dvorik, handelswaar logementhouders, tot toe zee 5 min. Peshkom! Naar ons vond aardig. Slechts hier is water in de geest werd van de zon gestookt. In eerst dagen wij verraadden niet van deze betekenis, was van de vurigheid, maar latere weersgesteldheid verslechteerd en zastat hartelijk water was probleem.

  In eerst dagen ging om te baden, zee hartelijk, stedelijk strand in Professorial verkozen, pesochek met melenkoi rotsblok, naar razve dat natie compleet, van maar tegen het eind seizoen van de plaats alle gelijk bestaan. Wij waren in de bewondering, van maar 30 Augustus accuraat weersgesteldheid verslechteerde, zee werd is niet ongedeeld koude-ijzig. En zo tot toe 6 September wij baadden niet, razve die okuneshsya - en chustvuesh ons morzhom in prorubi. Zeer was obidno, zonder de zee recreatie niet die. Misschien alle die hield rust op IUBK op het moment mij begrijp. Er toe 6-rijden iedere dag regentijd, avonden koude, bittere wind (bijstere inktkoker die nam hartelijke dingen) Otogrevalis slechts door vkusneishim masandrovskim wijn.

  Het is overigens, niet wijnen kopen op straten in rozliv, stremen incomprehensibly met dan. Voorbeeld, gekochte eerst tijdperk op de markt "Zevende lucht", frantically verkozen. Straks het nam op straat-zodanig chustvo, door die het razbodyazhili animo. Beastliness is anders die. Maar allermeeste verkozene Muskatel, naturalnyi sap.

  Reed het schijnt naar mij op belangrijkste excursies: In Alupku-vorontsovskii paleis, Ai-petri, naar Jalta en Lastochkino nest op het schip. Alles zeer vond aardig, allermeest verkozen op Ai-petri. Knapheid ongewoon, vooral wanneer hemelvaart begaan naar prongs. En pro shashlyk waarheid spreken-er het zeer smakelijk. Gelezene jullie hebben die better er om excursie te ontberen, breakwater gonyat, niets hebben tijd. Wil afwijken, wij hadden tijd alles, en op paarden pokatatsya, en op prongs slazit. Over het algemeen ik in de bewondering van de de natuur in het Krim!!! Zodanig grandeur van de bergen, van de zee, begroeiing is in staat-ongedeeld potryasaet verbeelding. Vooral wanneer plyvesh op het schip en door liubueshsya kust van de zee. Indrukken zijn op alle leven.

  Dineerde dikwijls in de veldfles pansionata "Dnieper", tamelijk nou bereiden en prijzen goedkoop toe. Pokhodili in Professorial met betrekking tot verschillend kafeshkam, willen vertelen als die poedit:

  Zeer tastily voeden en met betrekking tot aannemelijke prijzen in cafe "Khutorok", er naar ons scheen prettig allermeest. Anderse handelswaar adapteert "Golf" en "Ostrovok" (maar in "Gegolfd" eenmalig berekend brood voor 70 kop. Voor 7 grivnas - zal aandachtig, zull administratie altijd) aflezen. In cafe "Op prichala" nam voor de dienst 20% (waar zodanig vidano), en in "Raiskom ugolke" weinig die die niet goedkoop, zo en obschitali op 20 gr. Op diskoteku ging in "Robinzon" op centrale waterkering, was grote, muziek is eenvoudig fantastisch!

  Ging in akvapark, verkozen vdvoine - water was hartelijke anders dan zee. 90 gr. Kost zittingsperiode met 14 tot toe 17, naar ons khvatilo.

  Kosten van de vruchten, producten, sigaretten als in De moskou, allemaal kosten. Maar dit niet indrukken vergalde. Alle gelijke ik is blij door de reis, niettegenstaande de weersgesteldheid. De Krim - deze plaats welk door alle middelen kosten om te bezoeken, zullen niet zich spijten. En anderse ik ben gelukkig welk wij poselilis namelijk in Professorial ugolke. Vergeleek met Alushtoi er potishe, omdat privesector helemaal klein, maar alle gelijk leven kookt, goed vrij strand, gezellige stad. Door het alles adviseren!!!


  Bedenker: Olesya, Moskou
  Wordt gesteld beschikbaar: 9 04 2009
  Wordt doorgekeken: 7 tijdperken (en)
  De verhalende vasstelling:Excellent  

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]