Aлушta, Kрыm. Otdых c Aлушte 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222     
Recreatie in ALUSHTE
·Ruimere Alushta
·Klimaat in Alushte
·Rijweg in Alushtu
·De gezondheid armory
·Zekerheid
·Het overzicht op van de stranden en parkeert
·Poot en beest
·Zonnebarnd en de keuze van het strand
·Architectuur
·Vinogradarstvo
·Plaatsen kinosemok
·Culturele monumenten
·Museumsen Alushty
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·De kampen van de strijd lettere
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt
·Afgronden, grotten
·Extremum cultuur
·Afstanden en traces
 
Kuuroorden ALUSHTY
·'30 jaren oud van De oktober'
·Kuuroord 'Alushta'
·'Albatros'
·Kuuroord 'Veteraan'
·'Aan het 'werk Ugolok'
·Kuuroord 'Karasan'
·Kuuroord 'de Krim'
·'Marinier ugolok'
·Kuuroord 'Beroemdheid'
·Kuuroord 'Afgrond'
 
Pansionaty ALUSHTY
·'Brigantina'
·Pansionat 'Wolga'
·'Blauw gegolfd'
·Pansionat 'Is gelukkig'
·Pansionat 'Rybache'
·Pansionat 'Kiparis'
·Pansionat 'Kiev'
·'Magnolia'
·'Marine Kustlijn'
·'Politekhnik'
·Pansionat 'Dnieper'
·'Iubileinyi'
·'Horison'
·'Zhemchuzhina'
 
Hotels ALUSHTY
·Tapperij 'Alushta'
·'Santa-'Barbara'
·Tapperij 'Zonsopgang'
·Tapperij 'Chaika'
·Particulier hotel 'Vita'
·Hotel 'Paradiz'
 
Het steunpunt van recreatie ALUSHTY
·De basis van recreatie 'Alushta'
·De basis van recreatie 'Kulon'
·De basis van recreatie 'Geest-relaas'
·De basis van recreatie 'Evrika'
·De basis van recreatie 'Dnieper'
·Basis 'Karabakh'
·Basis 'Wereld'
 
Verschillend
 •  
  Karteer saita
  Sm111111
   

  Marinier-ugolok. Deze kuuroord niet voor die, die..

  Ik wil worden door de indrukken omstreeks recreatie in sanatoriums "Marinier ugolok" afdeling "Marine kustlijn" onderverdeeld. Het is om de waarheid te vertellen, omdat kwam wij Vandaar slechts gisteren, heugenis zeer vers. Prijs vandaan buiten niet de meeste laagte (in de voldoening putevki in De moskou de seks van laten van de afwezigheid was op de prijs van 29 dollars in vierentwintig uren van persoon, ander half met betrekking tot 20 dollars), en dienst eenvoudig laat aan niet wens best over, het er op de Griek calends en was niet.

  Van pliusov: Lichaam werkelijk cost op de zelve kustlijn, in het nummer bestaan lucht-conditioner en omdat hierine roep niet noch vermaken die en door de avond en op de avond bedaard. Hier is, pozhalui, en alle.

  Nu omstreeks minusakh. De tegenwoordigheid van de lucht-conditioner (van het windows type) helemaal redt niet van zhary. Met verhit water is eenvoudige grote problematiek. Wanneer slechts kwam ze tijdperk bracht van precies op het tijdschema twee tijdperk per etmaal met door 12,00 tot toe 14,00 en met 17,00 tot toe 19,00. En hier is wanneer weersgesteldheid verslechteerd zijn stalen om tijdperken per etmaal (door de avond) te omvatten, en door de porie vergat zich om vovse in te sluiten. Aanspraken waren zodanig: "Water in ons van zonne batterijen, zodat niet zonen, niet en water".

  Nummer was vuil. Seks van en tot toe zastelen kovrolinom en evenmin pylesos van de vuiligheid redt niet. Housemaid zeer lui meisje, seks in de badkamer en zelve bad met het toilet om afkeer, stof niet protirala te wassen. Koelkast was ok niet die om broken, en zacht zeggend, slecht aan het werk, namelijk het alsmaar werkte (suizelde whereat nemiloserdno) en morozil zelfs op minimale zegel als naar-woedende. Televizor werkte, van maar programma ving slechte op, bijna alle kanalen waren niet kleur. Nu om voeden ... Ja ... Obeshchannogo zakaznogo menu was niet. Voedde eenvoudig gruwelijk. Afgelopene jaar wij waren in de kuuroord Ai-petri en naar me scheen die er voeden ongeacht, niets van de aard, vergeleken met wat was in ditmaal die eda het ongedeeld voorkomt door de etenswaar van goden. Het is algemeen, in de veldfles wij met de echtgenoot gingen niet (het slechts ontbijten bezocht). Hereto weg in de veldfles was ternist en gehuld. Van node was lezt in de berg met betrekking tot territorium verliet stroiki, kleiner zeggend, poosje doidesh, als vroeg als niets er is een begeerte. Omstreeks de behandeling naar mij niets om te zeggen, omdat het was niet. Ok misschien het en zou zijnen, als wij gingen en vroegen erover, en zo naar ons het niemand opperde niet. Opnieuw vergelijkend met Ai-petri, zin om te zeggen die er ons veroorzaakten op de conversatie naar de arts en niettegenstaande alle onze otpiraniya (wij khot en gaan in de kuuroorden, maar behandeling brengen niet) door, elk procedures benoemden, van het type aromaterapii. Kleine wijziging is, en prettig. Het is hier, rust. Het is ok ok, wij niet voor het dit karden, en het overblijfsel van de?

  Nu omstreeks het strand. Strand gering, aanvaarding vrij (sowieso wanneer wij waren). Naar de natie is ongedeeld prorva. Daarvandaan voeren wij de betaalde strand van spasatelnoi de aanwending van de stad Alushty uit. Het was van de kuuroord in 5 minuten van lopend.

  Parken door de toerbeurt (en over het algemeen in canton) niet, daarvandaan zelfs pogulyat (behalve door met betrekking tot waterkering, waar rijden machines) negde.

  Kan naar welk die mijn verwijzing zal ook accuraat schijnen, is mogelijk dit van wat ik schrijf het uit maar meteen met betrekking tot aankomst, kan in de maand van de indruk en werden uitgestreken. Is ongedeeld in dagelijkse aanvullende uitgaven op voeden en het bezoek van normaal strand (en omdat voor deze diensten van wij betaalden aankoop putevki), vraag schijnt in nuzhnosti de aanzijn van zodanig plaatsen voor recreatie. En, tussen haakjes, gelijkaardige meningen ik hoorde zeer van vele mensen houdend rust in dat tijdperk, als wij aan.

  Mijn persoonlijke conclusie zodanig: Deze kuuroord niet voor die, die privyk voor het geld om tenminste elk van zachatki dienst te winnen.


  Bedenker: Elena
  Wordt gesteld beschikbaar: 8 05 2005
  Wordt doorgekeken: 361 tijdperk (en)
  De verhalende vasstelling:Bad
    

  [de verwijzingen van toeristen - belangrijkste pagina ]